Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Χρήσεις για το Vicks VapoRub

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ VICKSαπό... http://www.bioathens.com
Χρήσεις για το Vicks VapoRub
Το Vicks είναι μια παλιά τοπική κρέμα που προορίζεται για την ανακούφιση στο κεφάλι, τον λαιμό, το στήθος Χρησιμοποιεί μενθόλη για από τους υποδοχείς στη μύτη και στο στήθος και μπορεί να λειτουργήσει σε παιδιά με κρυολογήματα ή χρόνια βρογχίτιδα.Το Vicks πάνω από εκατό χρόνια είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα αποσυμφορητικά.
 Για την αποσυμφόρηση στήθους
Η πιο κοινή χρήση των Vicks είναι να αποσυμφορηθεί το στήθος σας και στην περιοχή του λαιμού. Όταν εφαρμόζεται στο ανώτερο μέρος του στήθος, παρέχει εξαιρετική ανακούφιση στο βήχα και στα συμπτώματα αποσυμφόρησης.
Εφαρμόζοντας Vicks στα πόδια σας παρέχει μια νυχτερινή ανακούφιση από τον βήχα. Απαλά τρίψτε με VapoRub σε όλο το κάτω μέρος των πόδια σας και καλύψτε τα με κάλτσες. Μέσα σε στιγμές στιγμές ο βήχας σας θα υποχωρήσει-και το πρωί θα ξυπνήσει ευχάριστα
Για τους μύες
Θα ανακουφίζει μια πληγή, από καταπονημένους μύες. Αυξάνει την κυκλοφορία και παρέχει σχεδόν άμεση βοήθεια. Χρησιμοποιήστε μια γενναιόδωρη μερίδα σε επαλυψη και να εφαρμοστεί σε όλη την περιοχή του πόνου.

Για να Απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών
Μέσα σε λίγες μέρες, οι μύκητες θα εξαλειφθούν Κρατήστε την εφαρμογή της αλοιφής σε διάστημα δύο εβδομάδων για να καθαρίσει τελείως από τυχόν υπόλοιπα βακτήρια.

Σταματήστε την γάτα σας από το ξύσιμο στα έπιπλα,τοίχους
απλώστε μια μικρή ποσότητα VapoRub σε αυτές τις περιοχές. Οι γάτες απεχθάνονται την μυρωδιά μπορεί επίσης να εφαρμοστεί για τα χέρια και τα πόδια σας, για τυχόν γραντζουνιες,ένα ανοιχτό βάζο με βικς θα αποτρέψει τον σκύλο η την γάτα  να πάει
Έχετε Πονοκέφαλο?
Τρίψτε μια μικρή ποσότητα Vicks VapoRub στους κροτάφους και το μέτωπο σας και θα βοηθήσει να σας ανακουφίσει .Το άρωμα της μέντας θα κυκλοφορήσει στο κεφάλι σας και θα σας ανακούφιση από τον πόνο.
Για τους υγραντήρες και ψεκαστήρες. Βεβαιωθείτε ότι ο υγραντήρα σας έχει διαμέρισμα αρωματοθεραπείας πριν από τη χρήση. Ο αέρα θα σας κρατήσει την αναπνοή ήρεμη όλη τη νύχτα.
 Για να αποφύγετε τη μόλυνση και την επιτάχυνση της επούλωσης,σε μια πληγή τρίψτε μια μικρή ποσότητα Vicks για κάθε μικρό κόψιμο

Για τσιμπήματα από τσιμπούρια και κουνούπια,ψήλους
Η δε έντονη μυρωδιά θα βοηθήσει να απαλλαγείτε
Απλώστε στο δέρμα και τα ρούχα σας Αν έχετε δε δαγκωθεί, καλύψτε το την πληγή για να ανακούφιση από τον κνησμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου