Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΡΑΣΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
700 γρ πράσα καθαρισμένα
500 γρ πατάτες
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1/2 ποτήρι νερού λευκό κρασί
αλάτι πιπέρι
τριμμένο μοσχοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες ανά 3 εκ.και τα μαραίνουμε με το λάδι για 2-3 λεπτά.Προσθέτουμε στα πράσα τις πατάτες,κομμένες σε κύβους 3 εκ. και τα μαραίνουμε για άλλα 3-4 λεπτά.Τα σβήνουμε με το κρασί,χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν έως ότου μαλακώσουν οι πατάτες και τα πράσα.Ρίχνουμε λίγο αλάτι,πιπέρι και μοσχοκάρυδο...Καλή επιτυχία!!Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις πατάτες με σέλινο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου