Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Σουβλάκι τυριών πάνε



Σουβλάκι τυριών   πάνε

200 γρ ζαμπόν
250 γρ μοτσαρελα
200 γρ Έμμενταλ
200 γρ κασέρι
3  αυγά
250 γρ φρυγανιά τριμμένη 
αλάτι 
λάδι για τηγάνισμα
ξυλάκια για σουβλάκια


Τρόπος Παρασκευής

κόβουμε τα τυριά και το ζαμπόν σε κύβους τα περνάμε
εναλλάξ στα ξυλάκια .Σε ένα πιάτο βαθύ χτυπάμε τα αυγά
με το αλάτι  και σε μια  πιατέλα βάζουμε την φρυγανιά
κατόπιν περνάμε τα σουβλάκια από το αυγό μετά από την
φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι σερβίρονται ζεστά